Stress Ned – Kajadilani

Stress Ned..

..et enkeltmannasforetak i Stavanger drevet av Kajadilani Shantie Meeha Fiiksdal (døpt Kaja Wibe Fiksdal)

  • Musikkpedagog og fløytist
  • doTERRA Elite Wellness Advocate
  • Kundalini Yoga lærer, level 1
  • Lydehealer (syngeboller, gong, fløyte++)
  • Kjernesunn familiecoach
  • Styremedlem Musikk fra livets begynnelse

 

Jeg er 42 år, alene med tre skjønne barn og en liten katt som heter Chai. Hele livet har jeg hatt en trang til å hjelpe andre, og husker allerede fra barneskolen hvordan jeg var «megler» og «omsorgsarbeider» i friminuttene.

Jeg kommer fra en musikkfamilie, og syntes det var helt naturlig å begynne på musikkskolen i 3. klasse. Da begynte jeg å spille tverrfløyte ved Stavanger musikkskole. Senere ble jeg utdannet som musikkpedagog med fløyte som hovedinstrument ved UiS. Etter mange år som musikkpedagog og lærer for barn og ungdom ved Sola kulturskole, kjente jeg en trang til å arbeide sammen med og for voksne. Jeg elsker å arbeide med musikk, og ønsker at flest mulig skal bruke musikk i sin hverdag. Derfor arbeider jeg som musikkveileder for ansatte i barnehagene i Sola kommune, via Sola kulturskole. På den måten kan jeg bidra til å heve musikkkomptansen og musikkgleden i barnehagene, bidra til at musikk blir en viktig del av barnas hverdag, og jeg kan fortstatt drive aktivt med musikk.

Jeg var 22 år første gang jeg begynte i en selvhjelpsgruppe og startet på selvutviklingskurs. Etter noen år, et par fødsler og et stoffskifte i total ubalanse innså jeg at kroppen stod for forfall, og at den også trengte å utvikles!! Dermed tok jeg en helomvending i livsstilen min, med hjelp fra boken «Kjernesunn Familie», og senere på kurs med forfatteren. Jeg ble for alvor interessert i kosthold, trening og daglig praksis med meditasjon og yoga. Jeg fikk ikke bare en «ny» kropp, men et nytt perspektiv på livet og hva som er viktig for meg å bruke energien og tiden på. Jeg fikk et sterkt behov for å komme dypere i meg selv, men også å jobbe på et dypere plan med andre mennesker, og tok derfor en coachutdannelse i 2011, med mentor Ninka Bernadette Mauritzon fra Kjernesunn Familie i Danmark.

Coaching er et verktøy, som jeg bruker som et supplement til andre metoder. Det er imidlertid en fantastisk metode, for å komme raskere til kjernen i utfordringer som oppstår i livet. Ved hjelp av mine spørsmål og dine svar får vi anledning til å se utfordringer fra et nytt perspektiv, og å tenke nytt på et problem som gjerne føles fastlåst. Det blir lettere å finne frem til en god løsning – en løsning, som egentlig finnes i deg allerede.

Jeg har siden starten av 2012 utvidet min kompetanse med mange kurs i enhetsterapi hos allmennlege og musikkterapeut Audun Myskja. Enhetsterapi er betegnelsen på en helhetlig forståelse av hvordan kropp, sinn og ånd henger sammen. Når det oppstår en fysisk plage eller en følelsesmessig ubalanse kan vi gjerne se på tankemønster, traumer, hvor smerten befinner seg sammenliknet med andre ubalanser i kroppen, for å nevne noe. Verktøyene i enhetsterapien er blant annet enkle, fysiske øvelser for å skape enhet – harmoni og balanse fysisk, følelesesmessig og mentalt.

Chakrasystemet har facinert meg siden jeg fikk mitt første aurabilde i 1997, og fikk se hvordan mitt energifeltene rundt kroppen og chakrasystem så ut. Jeg fikk forklart hvilke chakra som var balansert, hvilke som var i ubalanse, hvorfor de var i ubalanse og hva jeg kunne gjøre for å balansere dem. Gjennom kursene med Audun Myskja har jeg fått en ny og større innsikt i chakrasystemet, noe som gjør at jeg lettere kan hjelpe meg selv og andre å balansere chakrasystemet, enten det er med teknikker fra enhetsterapi, eteriske oljer, farger, bilder eller ved hjelp av lyd.

Siden 2012 ble jeg introdusert for doTERRA eteriske oljer og har implementert oljene i familiens «medisinskap», og de har blitt en viktig del av hverdagen, både for selvutvikling, fysisk og mental helse og eget velvære. De har også blitt en viktig del av min verktøykasse i arbeidet med andre. Oljene kan være en av mange ting jeg anbefaler, dersom du kommer til meg med dine vondter, utfordringer eller bare har et ønske om litt egenomsorg.

Jeg deler den kunnskapen jeg har om eteriske oljer, og presenterer gledelig doTERRA eteriske oljer for dem som ønsker det. I mitt kontor på Mariero Velværeklinikk kan du få behandlinger med eteriske oljer, og oljene arbieder med både deg og meg samtidig, ettersom duftene sprer seg i rommet, løfter humøret, gir en energiboost, eller hva det er dine valgte oljer spesifikt gjør for oss<3

2 369

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s