Stress Ned – Bedriften

Hva?

Stress Ned er et enkeltmannsforetak i Stavanger drevet av Kajadilani, bedre kjent som Kaja Wibe Fiksdal. Foretaket er registrert som KLEM Musikk og Helse, fordi det var der det begynte.

Etter å ha arbeidet med musikk i mange år, og ikke minst etter å ha opplevd selv hvor viktig det er å ta vare på helsen, ønsket jeg å arbeide med en kombinasjon av musikk og helse, med mennesker som trenger det og ønsker det.

KLEM Musikk og Helse var en start, men det ble for vidt. Musikk og helse rommer veldig mye. Det gjør Stress Ned også, samtidig som «stress ned» beskriver veldig passende alle tjenestene jeg tilbyr!

Stress Ned sin visjon er «å inspireree til enkle, konkrete endringer i tankemønster og gjøremål slik at hver enkelt får mer overskudd og livsglede». Og for å få få mer overskudd og livsglede må man stresse ned!

Hvordan?

Hvordan du velger å stresse ned er selvfølgelig helt opp til deg, og hos Stress Ned kan du få hjelp til å finne beste metode for deg via samtale med coaching eller rådgivning, AromaTouch behandling, meditasjon og veiledning i bruk av eteriske oljer.

Du kan også delta på meditasjonskvelder, og finne roen sammen med andre.

Minst en gang hvert halvår arrangerer jeg kurs, og det kan tenkes det passer bedre for deg og din livssituasjon.

Kurset kan enten være en helg eller settes opp en ettermiddag i uken, flere uker.
Jeg kan også holde kurs og foredrag i din bedrift.

Hvorfor?

Jeg har selv erfart hvordan det er å være så stresset at man ikke merker sin egen kropp. Når jeg ikke lenger merket min kropp visste jeg ikke hva jeg hadde behov for; om jeg var sulten eller mett, trøtt eller klar for å være våken, hva jeg virkelig ville si ja eller nei til, hvem jeg hadde det godt sammen med og hvem jeg burde holde meg unna. Listen er lang.

Da kroppen sa stopp, jeg endelig bremset opp og begynte å kjenne etter, var det mye som falt på plass. Ikke bare ved å kjenne etter, men ved å virkelig lytte til kroppen og følge dens signaler. Først da begynte kroppen å samarbeide og jeg begynte å bli gladere, lettere til sinns, lettere i vekt og fikk det bedre – ikke bare med meg selv, men i parforholdet, med venner og andre relasjoner.

Veien til «et nytt og bedre liv» var ikke så komplisert og uendelig lang som jeg først ville ha trodd. Og siden JEG klarte det, er jeg sikker på at mange andre også kan klare å endre kurs, bremse opp i livet sitt, vende blikket innover og få det bedre med seg selv og andre.

Det finnes mange metoder for å stresse ned og få det bedre i livet sitt. Stress Ned er en av sikkert mange bedrifter, som alle har hver sine metoder. Det unike hos Stress Ned er en kombinasjon av metoder som ingen andre kan skilte med; egenerfaring, bruk av instrumenter, coaching, rådgivning, Silva ultra mind, eteriske oljer og enhetsterapi.

Hvordan?

Les mer om hvordan under Privattjenester og Bedriftstjenester i menyen. ❤

Hvor?

Stress Ned har behandlingsrom på Mariero Velværeklinikk, Langflåtveien 33, 4017 Stavanger. Mariero Velværeklinikk kan du lese om på www.mariero-velvære.no.  Meditasjonskvelder holdes på klinikken. Kurs kan arrangeres på Sola helsefarm, www.solahelsefarm.no, i ditt nærområde, eller i din bedrift. Presentasjon av doTERRA eteriske oljer kan arrangeres på Mariero Velværeklinikk, hjemme hos deg, eller i din bedrift.

Du finner nytt fra Stress Ned på facebook www.facebook.com/overskudd .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s