Kundaliniyoga

Det nyeste Stress Ned har å tilby er Kundaliniyoga.

Denne yogaretningen fra India, som ble bragt til vesten av Yogi Bhajan (han du ser bilde av på din Yogi-te), er den som appelerer mest til meg, av alle yogaretninger jeg har prøvd. Jeg liker godt kombinasjonen av fysiske øvelser, bevisst pust, mantra og chanting, som alle er å finne i løpet av en kundaliniyogaklasse. Enkelte øvelser er så utfordrende at jeg føler at jeg kan klare ALT her i livet, etterpå. Og DET er en fantastisk følelse.

Kundaliniyogaen har tatt meg inn i og gjennom mange dype prosesser, og jeg liker å si at den har hjulpet meg å holde hodet over vannet, når jeg har og har hatt store utfordringer privat.

I september er jeg ferdig med Level 1 av kundaliniyogalærerutdanningen, men allerede nå  i april starter jeg opp den første yogagruppen, som vil gå ukentlig i 8 uker. Deretter blir det en pause i sommerferien, før vi starter opp med nye grupper i august. Mellom juni og august, kan det være at jeg har noen enkelttimer med kundaliniyoga, dersom det er behov og etterspørsel.

Ta gjerne kontakt dersom du vil vite mer om kundaliniyoga, eller ønsker å stå på en mailliste, så sender jeg info når nye datoer for kurs er klar.

 

SatNam ❤

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s