Stress Ned skal på studietur til California!

OM NØYAKTIG ETT DØGN SITTER JEG PÅ FLYET PÅ VEI TIL CALIFORNIA!

San Fransisco, Golden Bridge

Golden Bridge, San Francisco

Jeg og min gode venninne og soul mate Lotuz skal tilbringe de neste 12 dagene i ulike deler av California, balnt annet i Sierra Nevada på Radiant Body Immersion med Jai Dev Singh og Simrit Kaur. Der blir det kundaliniyoga, ayurveda, mantrasang, konserter, vegetarmat og turer i skogen fra 0430 om morgenen, hver dag i fem dager.

Jai Dev Singh, ayurveda- og kundaliniyogalærer

Jai Dev Singh, ayurveda- og kundaliniyogalærer

Arrangøren Jai Dev Singh sier «Ingen drar fra Radiant Body Immersion som den samme som de var da de kom». I positiv forstand. Dette er en retreat for kropp og sjel, og jeg er sikker på at jeg vil få klarhet i en del spørsmål jeg har i livet mitt på nåværende tidspunkt. Og jeg vil komme hjem med masse ny kunnskap og inspirasjon som jeg vil dele med dere.

Musiker Simrit Kaur, fra Radiant Body Immersion

Musiker Simrit Kaur, fra Radiant Body Immersion

Utover dagene i Sierra Nevada er det blant annet San Francisco som skal utforskes. Vi har noen ønsker for hva dagene skal fylles med, samtidig som vi vil ha det litt åpent slik at det som skal skje kan skje. Fyller vi for mye blir det ikke rom for «tilfeldigheter».

Kofferten er pakket, ryggsekken står klar med billetter, pass, bøker og skrivesaker, bil er bestilt fra San Francisco International Airport- ja, det meste er på plass. Nå skal jeg kose masse med ungene resten av dagen, klemme og kysse til de blir lei av meg! ❤

Det blir oppdateringer på Stress Ned sin facebookside, så lik siden og følg med ❤

En kommentar om “Stress Ned skal på studietur til California!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s