Stress Ned på Savasana Lunch concert

Savasana Lunch Concert 2. september 2015. Foto: Melanie Nathalie de Bruijn

Savasana Lunch Concert 2. september 2015. Foto: Melanie Nathalie de Bruijn

En fantastisk måte å oppleve musikk på er ved å ligge med øyene igjen, slappe av og ta inn tonene og klangene rundt deg.
Dette opplevde yogainstruktør Melanie Nathalie de Bruijn på en konsert, og siden har hun hatt et sterkt ønske om å arrangere slike konserter for andre. Siden hun selv ikke er musiker hadde hun en tanke om å finne lokale musikere, som kunne spille til slike konserter i forbindelse med hennes yogaklasser på Midjord Bydelshus i Østre Bydel, Stavanger.

Onsdag denne uken fikk jeg æren av å spille på den aller første Savasana Lunch Concert arrangert av Melanie fra Blossoming Butterfly Yoga. Konserten begynte kl 1130, etter yogatime med Melanie og en halvtimes tepause. Deltakerne fikk yogamatter og tepper, og gjorde seg klar for Savasana Lunch Concert med Kajadilani fra Stress Ned.

Jeg hadde med flere av mine favorittinstrumenter, og spilte både fra min egen matte og flere ganger rundt omkring i rommet. Deltakerne fikk lyddusj med både vindspill, tibetansk syngebolle og sjamantromme. Ellers i konserten fikk deltakerne høre melodier på tverrfløyte med indisk tanpura i bunn, melodier på kalimba, kalimba og sang, meditasjonsbjeller, mantrasang og djembe.

Konserten varte en time, etterpå var det tid til å fordøye inntrykkene, prate sammen, se på instrumentene og drikke en kopp te.

Neste Savsana Lunch Concert blir onsdag 30. september der jeg kommer med min tverrfløyte og improviserer sammen med Ove Storland og hans fantastiske og sjeldne hang drum. Vel møtt! ❤

Følg med på www.blossomingbutterfly.com for datoer og mer info om konsertene.

Kajadilani ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s